Det är över nu

Världens usla bloggare är jag. Helt enkelt.
Men nu är julen över. Julen varar ända till påska? Nä inte min värld iallafall. Tomtarna åkte iväg på annandag, granen igår. Enda som är kvar är gardiner men dom får hänga kvar ett par dar till.
 
Julen var fullsatt med familjemedlemmar i vår lilla lägenhet. Men finns det hjärterum finns det stjärterum! Nyår spenderades i goda vänners sällskap med tre rättersmiddag. Fort i säng sen för klockan sex morgon därpå ringde alarmklockan.
 
Så nu är det ett nytt år, 2015 äntligen är du här. En sammanfattning av det gångna året är för mig enkelt. Riktigt jobbigt, ett år som jag verkligen vill lägga i ryggsäcken och gå vidare. Positiva är bloggen som verkligen växte men som jag sumpade men nästa år, låt mig få en andra chans :) Samt min älskade sambo och dotter! Och får för guds skull inte glömma mitt mina kollegor. Tillsammans med dom växer jag bara mer och mer!
 
2015 kommer bli helt underbar. Till våren blir vi äntligen ägare till vårt drömhus. Nu räknar vi bara ner dagarna. Sitter just nu och kollar gardiner och lampor. Är oförstårligt att vi handlar åt ett hus. Hus? Gård? Fattar inte. For på januarirean för ett par dar sen och hittade dom fönsterlamporna jag har kollat förr men nu var dom på rea! Snabbt samtal till hon vi ska köpa huset av "Dubbelkoll, visst är det 3 fönster i vardagsrummet?" Haha=) Hittade även ett matsalsbord med sex stolar. Perfekt passande för oss! Exakt sånt vi har sökt. Det får vänta tills flytten tills vi bestäm oss med det.
 
Nä nu ta ska jag ta och dricka upp min kopp och fara på jobbet igen. Imorgon blir det barnafritt och pub, det blir nog roligt! 
Tack nu alla läsar för att ni har följt mig, min förberenda för julen och läst "mitt svammel"! Det kommer bli inlägg här lite nu och då under våren och sommaren. Titta in här lite då och då om ni inte vill missa nåt. Kram från mig!