Nu kommer värmen över sverige

..säger dom på vädret. Är det bara jag som ropar neeej? Att vara höggravid under sommaren, blä värmeslag delux! Tack och lov hann vi köpa oss en stor fläkt innan dom tog slut! Var i stan i helgen så då blev det en fläkt och nya kläder haha magen täcks inte av mina tröjor längre. Men de är bara drygt 10 v kvar innan vi blir fyra i familjen. Tiden går fort, för fort!
 
Vad säger vi om juletider, snö och vinter då? Är det någon som tänker så långt i den här sommarvärmen? Nog har jag kollat på julpynt, senast igår faktiskt! Kollade runt efter en stor tomte med en lykta i handen på tradera som man kan ha på bron i jul. Det står mellan dom här två:
 
 
 
 
Nu när jag har min "gamla lantgård" måste ju en tomte stå på bron ♥
Men det blir inte att beställa förrän i oktober kanske, kändes lite väl tidigt just nu. Till och med jag tycker de blir tidigt ibland :) På tal om det haha vi har ingen tv än men väntar nu på  att boxern ska komma och vi har bott här i snart 3 v så under tiden har dvd skivorna gått varmt här för dottern. Senaste veckan har sunes jul snurrat runt runt haha.
 
Vi hörs lite senare i sommar! Har det gott i värmen!