Hej vårsverige!

Hur är det med er? Antar att sommarn står i blom nere i söder? Och vi i norra svergie har just snön börjat försvinna och fått ett par plusgrader på dagarna. Så nu börjar man känna att vi faktiskt går mot varmare tider! Nog är man avundsjuk på ni som redan har sommar men, men :) Tiden går fort här också. Drygt en månad till går flyttlasset för oss. Vi bor just nu i ett kaos, nästintill. Flyttlådor fulla sovrummet, förrådet är proppade med allt vi har inhandlat till huset. Lampor, tapeter, gardiner... Garaget ser ut som ett bomnedslag då vi som snabbast i lördags skulle rensa alla saker och lämna in på grovsoporna. Samt att jag hade tänkt mig ge in att odla lite grönt och blommor i år. Så pga att det inte riktigt än är tillräckligt varmt ute än trängs alla krukor på köksfönstret! Haha!
Tacka vet jag inglasningen nästa vår!
 
Sen är läget så att jag kommer arbeta fram till mitten av augusti ungefär. Så passande till det är dax för skördning, syltning och allt det där trevliga som hösten tillhör så är jag hemma och ledig :) Ledighet ett år framöver ungefär då, alltså då även under årets jul. Varför? För att det här året kunde inte börja bättre än med ett plus på en sticka! I september väntas våran dotter bli storasyster ♥ Förra året var det några julbloggar som också fick smått så det här året är det vår tur :)
 
Alldeles just nu ligger jag utslagen i soffan med dunderförkylning nr 2 den här månaden och känner kickar lite nu och då ♥