Julen smyger sakta på

Nu är det inte länge kvar! Om tre veckor har vi redan tänt första adventsljuset och varit på julskyltningen. Så mysigt! Dock verkar vädret inte vara på våran sida.. Ingen snö så långt ögat kan nå. Idag är det samma väder som varit dom närmaste veckorna, ett par plus grader, blåsigt och disigt. Riktigt grått och trist, fy! Julstämningen är inte på topp. Men ändå är det full julplanering!
 
Har burit upp jullådorna ifrån källarn så ska gå igenom dom nu för att se vad som finns, vad jag behöver handla och om alla adventsstakar funkar samt om jag har gardiner till alla fönster nu sen vi flyttade. I lördags var vi och kollade ut innegranen, sambon hade hittat en riktigt fin "kalle anka gran", tjock och snygg! Högg även en av alla utegranar, en liten som fick sättas fast upp på mjölkpallen. Jag ska visa er en bild senare när den är färdig pyntad!
 
Igår var det bakning som stod på schemat, det blev en sats lussekatter ♥ Namnamn! Och om två veckor blir det julbak med syskon och familjer, får se vad allt vi bakar då och fyller upp frysen med :)
 
Tyvärr (eller tyvärr å tyvärr..) så har vi köpt ny dator och inte hunnit fylla upp den nya med några bilder så det får bli en bild ifrån google!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback